Надійні будки від виробника

Непродувні
Непромокальні
Дах з гнучкої черепиці. Термін служби 10-30 років
Непромерзаючі

Утеплення пінопластом 50мм

Надійні

Каркас з масиву сосни 50мм

Стильні

Стругані пиломатеріали 3-х шарове покриття

Зручні

Великий асортимент додаткових зручностей: знімний дах і висувна підлога ...

Будки для собак з ВЕРАНДОЮ


Widget not in any sidebars

Widget not in any sidebars

Widget not in any sidebars

Аксесуари

Скрытый текст

Відеоогляди собачих будок нашого виробництва

Односкатна

Двускатна

Будка з вигулом

Із закритою верандою

Вхід збоку

Вольєр

Як купити будку для собаки?

Собаці, як і нам, потрібне свіже повітря, а ще — можливість активно гуляти, бігати. Та й взагалі, факт залишається фактом — собаці краще жити на вулиці. А щоб не мучало відчуття, ніби ви виганяєте тварину з дому, потрібно створити комфортні умови життя у дворі. Перше, що вам для цього знадобиться — купити хорошу собачу будку.
Хоч на вигляд собача будка і проста, це все ж помилкове уявлення, так як тонкощів і особливостей в її будові чимало. Можна збити житло для свого вихованця з підручних засобів, але тоді, дивлячись на побудоване спорудження та свого «члена сім’ї» в ньому, ви навряд чи будете задоволені. А адже вид будки вашої собаки може піднімати настрій! Однак таку будку за годину або дві, та в взагалі-то за день, ніхто не зробить. Тому поставимося до вибору будки для вірного друга відповідально.
Ми виготовляємо якісні будки для собак, які відповідають кінологічним вимогам і радують око господарів. Нижче ми поділимося тим, що знаємо про правильну будку для собаки, і розповімо, як влаштовані наші будки.

Розмір

Якщо ви не точно знаєте необхідний розмір будки для вашої собаки, то читайте статтю "Розмір будки для собаки"

Размер будки для собаки

Размеры будки для собакиПриступаючи до вибору, почніть з обмірів чотириногого друга. Визначте висоту в холці, довжину від кінчика носа до основи хвоста і ширину в плечах. Розміри будки повинні дозволяти собаці спокійно влягтися розтягнувшись у всю довжину, тому глибина будки повинна бути на 5-10 см більше довжини тіла собаки (А), а ширина (В) - на ті ж 5-10 см більше висоти (h). Йдеться, зрозуміло, про внутрішні розмірах будки. Висота будки в самій її низькій частині повинна бути не менше величини h - висоти собаки до кінчиків вух. Ми умовно розбили будки на сім категорій. S | 45*50, M | 60*70, L | 70*90, XL | 75*100, 2XL | 80*110, 3XL | 90*120, 4XL | 100*130. У нас ви можете замовити будку точно за своїм розміром.

 

Модель

Ми розглядаємо будку не тільки як житло для собаки, але і як предмет інтер’єру, тому створюємо будки надійними і зручними, а ще обов’язково гарними. Якщо ви хочете вибрати класичний дизайн для будки, ви можете звернутися до нашого каталогу; якщо ж вас цікавить оригінальний дизайн, то ви можете його знайти в розділі фотогалерей, і ми постараємося відтворити його для вас.

Зовнішня обшивка

Отже, розміри і тип будки визначені. Приступимо до вибору обшивки. Найкращою є, безсумнівно, дерево. Є сенс використовувати для «вірного друга» дерево листяних порід, особливо, для внутрішньої обробки, проте від цього ціна будки для собаки істотно вище. Ми, як правило, використовуємо сосну, що цілком надійно і довговічно. Для зовнішньої обшивки використовується вагонка, імітація бруса, дошка підлоги, фанера або блокхауз все це естетичний струганий матеріал або метал.


Підлога

У підлозі не повинно бути ніяких щілин. Не тільки тому, щоб не було протягів, але і щоб кігті тварини в них не застрявали. Собаки люблять пошкребти лапами, і, якщо кіготь випадково застрягне в щілини між дошками, тварина може отримати серйозну травму. При виготовленні підлоги для будки ми використовуємо виключно стругану шпунтовану дошку підлоги товщиною 25-35мм.

За кінологічним стандартом, підлога в собачій будці повинна бути піднята над землею на 10-12см. Ми встановлюємо на будки ніжки в 5 см, що дає можливість провітрювання і зберігає низ будки завжди в сухості. Далі каркас 5см + дошка підлоги це разом дає потрібну висоту.

Дах

  • Покрівельний матеріал. Ми пропонуємо дах з гнучкої черепиці, дерева і покрівельного металу. Гнучка черепиця являє собою красивий і долговічний матеріал, дах з дерева підходить для будок, які стоять під навісом. Метал вигідний, коли собака любить все гризти.
  • Знімний дах. При виборі даху потрібно подумати про зручність прибирання. Так як вхід маленький, то зручніше прибирати зверху. Дах може бути повністю знімной або підводиться на петлях.
  • Форма.У більшості випадків вибір форми даху для собачої будкице питання смаку. Це може буть односхилий, двосхилий або ексклюзивної форми.
  • Подовжений дах або піддашок. Дах надійно захищає будку від дощу, однак косий дощ може заливати в вхід. Щоб цього уникнути, можна удлінити дах або додати козирок над входом в будку.
  • Кришка. В будках з двосхилим дахом, щоб зменшити обігріваєму площу, вставляється кришка, яка може бути утепленною.

 

Будка с крышей из гибкой черепицы

Гнучка черепиця

Будка для средней собаки утепленная. Главный видДерево
Піднімна криша
Крыша для собачьей будки на петляхНа петлях

Утеплення

Стіни ми робимо як одно-, так і двошаровими, з додатковим утепленням пінопластом. Утеплення здійснюється з усіх 6ти сторін. Пінопласт не єдиний утеплювач, який ми можемо використовувати. Також при необхідності ми можемо встановити додатковий обігрів.

Покритя

Три шари просочення Це надійний захист для деревини, яка надовго збереже привабливість і дозволить повторне покриття без додаткової підготовки. Зсередини будка залишається без покриття. За бажанням ми можемо надати будці оригінальний колір забарвлення.

Доставка. Купити будку для собаки

Будку для собаки можна купити з доставкою. Потрібно враховувати, що будка для собаки річ важка і габаритна - вона важить 50-150кг і часто не поміщається в легковий автомобіль, тому доставка собачої будки становить суттєвий відсоток покупки. Будка для собаки в Київ, Харків і будь-яку точку України може бути доставлена ​​в розібраному вигляді - це істотно скорочує витрати на доставку і дозволяє занести і зібрати будку в уже готовому вольєрі. Також ви можете замовити будку для собаки за індивідуальним проектом.